Status inför BHC - Leksand

På lördag smäller det i Borås, BHC som har tagit poäng i sex av de senaste sju matcherna möter ett formsvagt Leksand som har förlorat de tre senaste matcherna i hockeyallsvenskan. BHC fick ordentligt på nöten senast lagen möttes. 11-3 blev det då i Ejendals arena, nu lär det bli mycket jämnare.

Den här matchen har jag väntat på hela hösten och jag var relativt tidigt ute och köpte biljetter. Trots att jag köpte mina biljetter redan i början av oktober, fick jag ganska dåliga sittplatser men vad gör det när jag förhoppningsvis får se riktigt rolig hockey som bara Leksand och BHC kan bjuda på.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: bhc, leksand, ejendals, hockeyallsvenskan, hockey
Categories: Sport

3 Comments
Actions: E-mail | Permalink | Comment RSSRSS comment feed

Comments

november 13. 2008 21:17

Ja, kom igen Leksand. BHC tar vi lätt på lördag

Kenta

november 14. 2008 08:28

Hoppas någon i BHC blir tacklad riktigt rejält!

Kalle

november 14. 2008 09:33

BHC kommer nog få det tufft. Deras försvar har inte varit så bra de matcher jag har sett live tidigare i höst.

Anna