Lite mer hockey

Har varit dålig på att skriva i min blogg på senare tid...eller hela förra året typ. Ska försöka att börja skriva av mig mina aggressioner igen. I alla fall så var jag på hockey igår på BHC - Mora. Jag fick en skaplig plats bakom Moras avbytarbänk. Den var skaplig så länge det inte fanns några moraspelare i båset. Så fort de kom in så hade de den otrevliga vanan att stå upp i båset, vilket gjorde att jag inte såg så mycket. Jag fick helt enkelt sitta där och stirra på Harald Lückners lilla påbörjan till flint. BHC spelade skapligt i första perioden men efter en olycklig knätackling som ledde till en fem-minutersutvisning för BHC, kom Mora in i matchen och tog över helt och vann ganska klart med 8-2, mer om matchen här. Det mest irriterande var dock vissa i publiken bakom som inte verkade bry sig om matchen, utan var där endast för att förolämpa domaren. Det spelade ingen roll vad han gjorde, även när en moraspelare blev utvisad så blev han kallad fula saker av killen. För fan, kolla på matchen nästa gång o skit i domaren!

Dessutom har mitt kylskåp fått för sig att börja bröla. Samma sak varje kväll när jag precis håller på att somna så drar den igång och dånar. Igår fick jag nog och drog på den en rejäl smäll och nu verkar den tyst. och ja den funkar faktiskt fortfarande :)


Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: bhc, mora, harald lückner, hockey, kylskåp
Categories: Sport

3 Comments
Actions: E-mail | Permalink | Comment RSSRSS comment feed

Comments

mars 2. 2010 20:13

Jävlar vad det e störande med brölande kylskåp - en spark i solarplexus ska fanskapen ha när de väsnas - JÄVLA KYLSKÅP!

kurt vall-ander

april 18. 2010 14:14

Nu får du fan sätta i gång och under hålla sidan igen!!

CAOS

april 19. 2010 14:23

ja, det har varit lite dött på senare tid Smile

Mr Harm