HTC Desire - Bäst i test

Äntligen har jag bytt bort min gamla trotjänare till mobiltelefon och skaffat en ny fin mobil. Den här gången blev det en HTC Desire. Än så länge är jag helnöjd med den, det enda negativa jag har upplevt hittills är den korta batteritiden. Nu kanske det inte är så lätt att jämföra mot min gamla ericsson 890 som gjorde sitt jobb som telefon och sms-skickare, något annat klarade den inte av så speciellt bra. Med min nya HTC har jag laddat ner mängder av olika program och spel. Den sensaste applikationen är en metalldetektor, jag vet inte hur, men fungerar gör det. HTC Desire är enligt IDG den bästa mobiltelefonen på marknaden idag och jag kan nog hålla med dem.

Currently rated 1.0 by 1 people

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:
Categories: Teknik

0 Comments
Actions: E-mail | Permalink | Comment RSSRSS comment feed