Google map - Använd med måtta

Nu när jag har skaffat en riktig telefon med inbyggd GPS så öppnas det en del nya möjligheter. Det blir lättare att hitta rätt man kan spela det roliga spelet Zombie hunt där man får ett gäng virtuella zombies som jagar en på gps:en via sina andorid telefon, HTC Desire i mitt fall som jag förövrigt är mycket nöjd med än så länge. Men nu läste jag om en tokkärring i USA som stämmer Google för att den visade fel väg. Google map hänvisade henne till att gå efter en motorväg och den dumma människan följer anvisningarna slaviskt och blir påkörd av en bil. Vad ska man säga, är man så jäkla dum så får man väl skylla sig själv. Läs mer om eländet här.

Veckans fredagsbild får bli något helt annat än vad jag skriver om. Jag tycker bara att bilden är så pass rolig att den är värd att få komma med i min blogg :)


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:
Categories: Idioti

0 Comments
Actions: E-mail | Permalink | Comment RSSRSS comment feed