Dagens I-landsproblem

Det finns många I-landsproblem, ett av dem är att inte fylla på toapapper när det tar slut. Här på jobbet har vi problem med en toapappersterrorist som aldrig fyller på pappret när det tar slut. Undrar vem det är och jag hoppas att han eller hon får tillbaka med samma mynt någon gång. Fast det är ju lite roligt när det händer någon annan. Själv tittar jag noga efter innan jag sätter mig ner och fördriver tiden. Vad kan det vara? är det lathet, väl utvecklat skämtsinne eller ren o skär elakhet att inte fylla på pappret? Dagens fredagsbild som får bli en tisdagsbild dedikerar jag till Miss H som fick uppleva detta I-landsproblem precis och mailade ut ett argt e-mail till alla på kontoret.


Currently rated 5.0 by 2 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: i-landsproblem, fredagsbild, motivationsbilder
Categories: Tips

2 Comments
Actions: E-mail | Permalink | Comment RSSRSS comment feed

Comments

april 21. 2009 10:03

Haha! jag brukar ju göra så med min toa rulle hemma.
Helenes mail är roliga. Jag tror det är säljarna som kanske struntar i att byta toa rulle. De är ändå fulla av skit

jonas

april 21. 2009 16:26

Klart att vi inte byter toarullar och städar i köket. Det får ni normala göra åt oss

Slemmet